Beautysalon

Welkom! Mijn salon bevindt zich aan huis. Ik heb daar een fijne ruimte naast huis (begane grond) waarin ik de behandelingen geef. Voor iedereen is de salon goed toegankelijk.

Filosofie

 

We worden steeds drukker en hoe fijn is het dan om echt even tijd voor jezelf te maken. Een moment om te ontspannen en op te laden. Door goed voor je uiterlijk te zorgen werk je ook aan je innerlijk. Ik geloof daar echt in.

Uit eigen ervaring weet ik dat je huid enorm opknapt van een goede huidbehandeling. Naarmate je ouder wordt en de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden is een optimale verzorging van groot belang. Ook voor een jonge huid moet je goed zorgen, daar heb je nu en later voordeel van.

Ik help jou hier graag bij! Het is mijn passie om mensen goed advies te geven en door een op jouw huid afgestemde behandeling je weer te laten stralen. 

Maak een afspraak, je bent bij mij in goede handen!

Je behandeling

 

Ik neem de tijd voor je. We beginnen met een gesprek waarin je mij mag

aangeven waar je behoefte aan hebt en welke modules je wilt.

Ben je in voor een gezellig praatje dan maken we het gezellig. Heb je behoefte aan rust en wil je een (gedeeltelijke) stiltebehandeling dan kan dat zeker! Daarna zal de behandeling starten en word je heerlijk in de watten gelegd door mij. 

salon 2.jpg

Salonregels

 

Beauty by Jackie werkt op basis van de volgende uitgangspunten:

- Wederzijds respect

- Klantgerichtheid

- Eerlijkheid

- Kwaliteit

- Service

Om wederzijdse verwachtingen te kunnen waarborgen zijn deze salonregels opgesteld:

❤Het maken van een afspraak. 
Tijdens een behandeling wordt de telefoon niet opgenomen of je (Whats app) berichtje niet beantwoord, dit om de rust uiteraard te bewaren.

Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

⏰Wees op tijd. 
Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die gereserveerd is voor jou.
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor je vrij gehouden en andere klanten moeten teleurgesteld worden.

Mocht je dus te laat op jouw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van Beauty by Jackie of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

Mocht je na 20 minuten nog niet op de behandeling zijn verschenen dan zullen de kosten voor 100% in rekening worden gebracht.

Bij noodgevallen zal Beauty by Jackie beoordelen of er een uitzondering gemaakt kan worden.

✖️Verhindering of annulering van de afspraak. Afspraken kun je tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren en kun je tot 24 uur vooraf kosteloos wijzigen.

Bij annulering binnen 24 uur van de geplande afspraak zal 50% van de ingeplande behandeling in rekening gebracht worden. Bij noodgevallen beoordeelt Beauty by Jackie of er een uitzondering gemaakt kan worden.

✔️Betaling:
Je kunt contant, per tikkie of per pin betalen na je behandeling.

😒Klachten of ontevreden? 
Beauty by Jackie doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen we het zeer op prijs dat je contact opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.


😊Wanneer je tevreden bent, horen wij dat ook graag! Dit kan bijvoorbeeld door middel van social media.

👍Privacybeleid

Zie hiervoor ons tabblad Privacybeleid.

salon 1.jpg
salon 4.jpg