top of page

Beautysalon

Welkom! Mijn salon bevindt zich aan huis. Ik heb daar een fijne ruimte aan ons huis (begane grond) waarin ik de behandelingen geef. Voor iedereen is de salon goed toegankelijk.

Filosofie

 

We worden steeds drukker en hoe fijn is het dan om echt even tijd voor jezelf te maken. Een moment om te ontspannen en op te laden. Door goed voor je uiterlijk te zorgen werk je ook aan je innerlijk. Ik geloof daar echt in.

Uit eigen ervaring weet ik dat je huid enorm opknapt van een goede huidbehandeling. Naarmate je ouder wordt en de eerste tekenen van huidveroudering zichtbaar worden is een optimale verzorging van groot belang. Ook voor een jonge huid moet je goed zorgen, daar heb je nu en later voordeel van.

Ik help jou hier graag bij! Het is mijn passie om mensen goed advies te geven en door een op jouw huid afgestemde behandeling je weer te laten stralen. 

Maak een afspraak, je bent bij mij in goede handen!

Je behandeling

 

Ik neem de tijd voor je. We beginnen met een gesprek waarin je mij mag

aangeven waar je behoefte aan hebt en welke modules je wilt.

Ben je in voor een gezellig praatje dan maken we het gezellig. Heb je behoefte aan rust en wil je een (gedeeltelijke) stiltebehandeling dan kan dat zeker! Daarna zal de behandeling starten en word je heerlijk in de watten gelegd door mij. 

Salonregels

 

Beauty by Jackie werkt op basis van de volgende uitgangspunten:

- Wederzijds respect

- Klantgerichtheid

- Eerlijkheid

- Kwaliteit

- Service

Om wederzijdse verwachtingen te kunnen waarborgen zijn deze salonregels opgesteld:

❤Het maken of wijzigen van een afspraak. 
Je kunt online de agenda raadplegen. Wil je liever met mij contact hierover dan graag een Whatsappje via 06-48839966.

Ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Wil je je afspraak wijzigen, neem dan per Whatsapp even contact met me op, dan kijken we wat mogelijk is voor een nieuwe afspraak. Zie tevens hieronder wat te doen bij verhindering of annulering van de afspraak!

⏰Wees op tijd. 
Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die gereserveerd is voor jou.
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor je vrij gehouden en andere klanten moeten teleurgesteld worden.

Mocht je dus te laat op jouw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.
In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van Beauty by Jackie of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden worden de kosten voor een volledige behandeling wel berekend.

✖️Verhindering of annulering van de afspraak. Afspraken kun je tot 48 uur voor aanvang kosteloos annuleren en kun je tot 48 uur vooraf kosteloos wijzigen.

Bij annulering binnen 48 uur van de geplande afspraak zal 50% van de ingeplande behandeling in rekening gebracht worden. Bij noodgevallen beoordeelt Beauty by Jackie of er een uitzondering gemaakt kan worden.

Bij het niet verschijnen op de afspraak zal 100% aan kosten worden doorberekend. 

✔️Betaling:
Je kunt per betaalverzoek of per pin betalen na je behandeling.

😒Klachten of ontevreden? 
Beauty by Jackie doet er alles aan om goede kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan een keer voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stellen we het zeer op prijs dat je contact opneemt, zodat we samen tot een oplossing komen.


😊Wanneer je tevreden bent, horen wij dat ook graag! Dit kan bijvoorbeeld door middel van social media.

👍Privacybeleid

Zie hiervoor ons tabblad Privacybeleid.

5T9A8193 a.jpg
salon 1.jpg
salon 2.jpg
bottom of page