top of page

Make-up

Maak kennis met de prachtige minerale make-up van Mineralissima en ervaar hoe fijn het op je huid is om deze natuurlijke make-up te dragen. 

In de proef make-up sessie maak ik je volledig op en gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte kleuren! Nooit meer een miskoop van bijvoorbeeld de verkeerde foundationkleur of een te rozige blusher. Boek hiervoor online een make-up advies sessie!

Wil je alleen advies over een foundation kleur dan neem even contact met me op per Whatsapp. 

 

Visagie:

Naast een make-up advies kun je je uiteraard ook professioneel laten opmaken voor een bruiloft, een feest of een andere gelegenheid. 

De dag- of avond of bruidsmake-up kan ook op andere tijden aangebracht

worden dan de openingstijden, uiteraard gaat alles in overleg). 

(Prijzen zijn zichtbaar onder de "Boek je behandeling button".)

De dag- of avond of bruidsmake-up kan ook op andere tijden aangebracht

worden dan de openingstijden, uiteraard gaat alles in overleg). 

Bruidsmake-up:

Je bruiloft is een speciale dag. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die de hele dag perfect blijft zitten. Met een make-up die bij je past en op jouw is afgestemd voel je je zelfverzekerd en je op je allermooist!

Als Mineralissima Master zorg ik voor een natuurlijke en langhoudende make-up met een mooie stralende huid, zodat jij je goed voelt. 

Neem hiervoor contact met me op per Whatsapp. 

 

Proefmake-up:

Tijdens de proefmake-up in de salon, bespreken we je wensen en voor kapsel en jurk je gaat dragen op jullie trouwdag. Samen bekijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt aan make-up en waar jij je prettig bij voelt. Hiermee ga ik dan aan de slag. De proefsessie duurt ongeveer 1 uur.

(Kosten €25,- per uur, zit bij totale afname van de bruidsmake-up inbegrepen.)

 

Bruidsmake-up:

Op de dag van de bruiloft kom je naar de salon voor je bruidsmake-up of ik kom op locatie (tegen km vergoeding). Dit kan ook buiten de openingstijden van de salon. 

Kosten: 

€130, inclusief proefmake-up, bruidsmake-up en mini make-up-kit voor kleine touch-up.. (Op locatie tegen km vergoeding). 

€170, inclusief proefmake-up, bruidsmake-up, make-up-kit en een gezichtsbehandeling, ongeveer een week vooraf aan de bruiloft.  

 

FB_IMG_1651599198701.jpg
logo Mineralissima.png
bottom of page