top of page

Make-up

Maak kennis met de prachtige minerale make-up van Mineralissima en ervaar hoe fijn het op je huid is om deze natuurlijke make-up te dragen. 

In de proef make-up sessie maak ik je volledig op en gaan we samen op zoek naar de voor jou geschikte kleuren! Nooit meer een miskoop van bijvoorbeeld de verkeerde foundationkleur of een te rozige blusher.

Het advies kost € 25,- maar bij een besteding aan producten vanaf € 30,-  krijg je een extra product gratis!

Naast een make-up advies (te boeken via 'boek je behandeling') kun je je uiteraard ook professioneel laten opmaken voor een bruiloft, een feest of een andere gelegenheid. 

Mogelijkheden:

- Make-up advies

- Dag of avond make-up, inclusief proefmake-up 

(Prijzen zijn zichtbaar onder de "Boek je behandeling button".)

De dag- of avond of bruidsmake-up kan ook op andere tijden aangebracht

worden dan de openingstijden, uiteraard gaat alles in overleg). 

 

 

Bruidsmake-up:

Je bruiloft is een speciale dag. Je staat in het middelpunt van de belangstelling en je wilt er natuurlijk stralend uitzien met de juiste make-up die de hele dag perfect blijft zitten. Met een make-up die bij je past en op jouw is afgestemd voel je je zelfverzekerd en je op je allermooist!

Als Mineralissima Master zorg ik voor een natuurlijke en langhoudende make-up met een mooie stralende huis, zodat jij je goed voelt. 

 

Proefmake-up:

Tijdens de proefmake-up in de salon, bespreken we je wensen en voor kapsel en jurk je gaat dragen op jullie trouwdag. Samen bekijken we welke make-up het beste bij je past, wat je normaal draagt aan make-up en waar jij je prettig bij voelt. Hiermee ga ik dan aan de slag. De proefsessie duurt ongeveer 1 uur.

Kosten €25,- per uur..

 

Bruidsmake-up:

Op de dag van de bruiloft kom je naar de salon voor je bruidsmake-up of ik kom op locatie (tegen km vergoeding). 

Kosten: 

€130, inclusief proefmake-up, bruidsmake-up en mini make-up-kit voor kleine touch-up.. (Op locatie tegen km vergoeding). 

€170, inclusief proefmake-up, bruidsmake-up, make-up-kit en een gezichtsbehandeling.  

 

salon 3.jpg
FB_IMG_1651599198701.jpg
logo Mineralissima.png
bottom of page