top of page

Wij zijn verkooppunt van de LOVELI producten!

LOVELI producten zijn volledig op natuurlijke basis. 

Zo is er een deo, volledig aluminiumvrij. Een puur natuurlijke deodorant stick die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en echt werken. Er zijn meerdere varianten, ook voor een gevoelige huid. Daarnaast is er een mannenuitvoering. Tevens zijn er refills, beter voor de natuur en je portemonnee.  

Een hele fijne gezichtslijn, bestaande uit een facewash, facemist, dayoil en nightoil. 

Een gezichtsolie is de meest pure vorm van verzorging. De ideale gezichtsolie bevat veel verschillende vetzuren, door het combineren van verschillende oliën.

Speciale werkstofoliën als wilde rozenolie en komkommerolie zijn sterk celgenererend, ontstekingsremmend en huidherstellend. Daar kan geen crème tegenop.

Ook mag een heerlijke lipbalm niet ontbreken. Vol bijzondere oliën, zoals ricebranolie, avocado-olie en zonnebloemolie. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalm bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine. Er zijn meerdere uitvoeringen zoals een lente-, zomer-, herfst-, winterbalm en een neutrale balm. 

Er is nu ook een bodywash en bodyoil voor het hele gezin. Deze zacht schuimende en fris ruikende bodywash voor onder de douche droogt je huid niet uit! De bodyoil is een fijn, wat dikkere, huidolie. Super geschikt voor de vochtarme huidjes!

REFILL. Omdat Loveli staat voor natuurlijk en duurzaam komen er steeds meer refillmogelijkheden. Bijvoorbeeld voor de deo's, dayoil, nightoil, facewash, facemist bodywas en bodyoil zijn allemaal na te vullen. Dat is heel milieuvriendelijk en fijn voor je portemonnee!

En binnenkort wordt de Loveli-productlijn nog verder uitgebreid!

Kortom Loveli is volledig natuurlijk tegen een hele eerlijke prijs.

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op! 

5T9A8293.jpg

Loveli 

Knipsel.PNG
bottom of page