top of page

Behandelingen en prijzen

 

Een afspraak kun je online maken!

Klik hiervoor op de groene button: 'Boek je behandeling'.

De prijzen van de behandelingen en de agenda worden dan ook zichtbaar op de boekingspagina.

Maak je liever een afspraak via whatsapp of per mail dan kan dat ook via:

06-48839966 of beautybyjackie@ziggo.nl

Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Je kunt na je behandeling per pin of een betaalverzoek afrekenen.

Nog een aandachtspunt: De afspraak kosteloos annuleren kan binnen 48 uur voor aanvang van de afspraak, daarna ben ik genoodzaakt 50% van de behandelprijs in rekening te brengen. Bij niet annuleren, dus 'no show' zal het gehele bedrag in rekening worden gebracht. Door het maken van een afspraak ga je akkoord met de algemene en annuleringsvoorwaarden. 

5T9A8219.jpg

Blossom Treatment, 60 min. € 52,50 (per 1-8-2024 € 57,50):

Gun jezelf dit heerlijke moment en geniet!

Wil je een uitstekende behandeling waarin we vooral focussen op reiniging, maximaal 3 treatments* en met een verzorgend masker? Boek dan dit Blossom Treatment en ga weer fris de dag door! 

Zensation Treatment, 75 min. € 65,- (per 1-8-2024 € 67,50): 

Ga je voor een heerlijk moment van ontspanning en wil je ook je gezichtsverzorging weer tip top in orde hebben? Samen vullen we deze tijd in met een reinigende gezichtsbehandeling, een heerlijke massage en doen we extra treatments* (maximaal 3) waar je op dat moment behoefte aan hebt!

Zo stap je weer zen de salon uit! 

Glow Treatment, 75 min. € 67,50 (per 1-8-2024 € 70,00):

Dé anti-aging behandeling voor een natuurlijke glow!

In deze behandeling ligt de focus op een bindweefselmassage gezicht (gecertificeerd door de Natural Facelifting Academy), incl wenkbrauwen epileren/evt verven. Na de reiniging en het op orde maken van je wenkbrauwen starten we met de bindweefselmassage. Hierin worden decolleté en gezicht meegenomen en pakken we meerdere tools ter afwisseling zoals bijvoorbeeld cupping, guasha, fruitzuurpeeling en bindweefselmassage en cryomassage!

Happy Skin Treatment, 90 min. € 70,- (per 1-8-2024 € 72,50):

In deze uitgebreide luxe behandeling beleef je optimaal je me-time moment in deze 90 minuten! Naast de complete behandeling met de gewenste extra 3 treatments* beleef je een heerlijke massage (bijvoorbeeld met een penselenmassage of deel hotstone massage) en gaan we voor extra werkstoffen voor je huid. Per keer kijken we waar je huid extra behoefte aan heeft. Bijvoorbeeld door inzet ampul, serums en ultrasoon- of radiofrequentie- apparatuur.

Your Skin Treatment, 90 min. € 80,- (per 1-8-2024 € 82,50):

Weet je niet goed welke behandeling bij je past?

Deze topbehandeling is altijd perfect afgestemd op jouw huidtype, het seizoen en inclusief extra 3 treatments* met een uitgebreide Japanse gezichtsmassage.

Je beleeft een op jouw huid afgestemde behandeling met o.a. een Biopeeling. Dit is een peeling op basis van kruiden, zeewier en algen. 

In deze uitgebreide luxe behandeling beleef je optimaal je me-time moment!

 

*De extra treatments zoals epileren, bovenlip of kin harsen, wenkbrauwen verven zijn altijd bij de prijs inbegrepen!

Microneedling Treatment, 60 min. € 127,50 (Inclusief flacon twv €38,95 voor thuisgebruik):

(per 1-8-2024 € 130,- Inclusief flacon twv €38,95 voor thuisgebruik):

Microneedling is een effectieve behandeling met doeltreffende huidverbeterende resultaten. Door middel van minuscule naaldjes worde de huid gestimuleerd om zichzelf te herstellen. Het genezingsproces in de huid wordt geactiveerd wat zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine. De huid ziet er gezonder uit, de doorbloeding is geoptimaliseerd en voelt gladder en steviger aan. 

De perfecte behandeling voor diverse huidproblemen:

*Verouderde/verslapte huid

*Fijne lijntjes en rimpels

*Grove poriën

*Algehele huidverbetering

*(Acne) Littekens 

*Pigmentatie

bottom of page